Bakiye Çekiliş Profil İlanlar Puan Destek

Admin

Salı, 23 Ocak 2024 16:06:43

2021 Yılının En iyi 5 Valorant Silah Kaplaması

Valorant oyununda 2021 yılında oyuncuların en çok tercih ettiği ve çok fazla beğeni alan en iyi 5 Valorant silah kaplaması sizlerle.

Haberler
Riot Games, Valorant’ta kaplama paketlerini tanıttığı harika bir yıl geçirdi. Valorant, son birkaç yıldır en popüler çevrimiçi FPS oyunlarından birisi oldu. Oyunun geliştirici ekibi oyuncuların bu ilgisine tepkisiz kalmayıp yeni ajanlar ve birçok yenilikler ile oyuncularını mutlu etmeye çalıştılar.Valorant’ın en çekici olaylarından birisi, genellikle bu tür diğer oyunlar arasında en iyisi olarak kabul edilen silah kaplamalarıdır. Riot Games, sürekli olarak oyuncuların denemesi için çekici VFX ve animasyon içeren birçok güzel silah kaplamaları üretti. 2021 yılı içerisinde, birçok görsel tasarımcı ve geliştiriciler ile iş birliği yapılarak oyunda bulunan evrenlere veya etkinliklere uyarak birçok silah kaplama paketini oyunculara sundular. Sizlere bu makalede Riot Games’in 2021 yılı içerisinde Valorant oyununa sunmuş olduğu en iyi 5 Silah kaplamasını aktaracağız.2020 yılında Valorant evrenine birçok renkli ve animasyonu bol silah kaplama paketleri eklenmişti. Riot Games 2021 yılı içinde bu başarısını büyük bir ustalık ile tekrar ettirdi. Popüler paketlerin devamını sağlayıp güzel kozmetik görünümler kazandırılarak oyuncularına jest yaptılar. Aynı zamanda Zedd gibi sanatçılarla çalışarak oyuncularını mutlu etmeyi başardılar.Radiant Crisis 001, Valorant’ta piyasaya sürülen ve en önde gelen silah görünümlerinden birisidir. Paket, bir çizgi romanın sayfalarından fırlamışçasına pop-op’ları ve animasyonları ile kendine özgü bir tasarıma sahiptir.Click, clack, POW! Gear up with Radiant Crisis 001 and illustrate your winning plays. New shipment available as part of Patch 3.09. pic.twitter.com/h8zrVd2SPfBu pakette ise şu silahlar bulunmaktadır: Spectre, Classic, Baseball Bat. Ve Phamtom silahları bulunuyor. Paketin toplam maliyesi ise 7100 Valorant VP’dir. Fakat paketteki ürünlerinde silah görünümleri 1775 Valorant VP’ye alınabilirken, Yakın dövüş silahı 3550 Valorant VP’dir.Glitchpop 2.0, Valorant’ın en popüler silah kaplama paketlerindendir. Renkli, patlayan silah kaplaması, rakibin vücudunu bir holograma yani baş gösteren bir tek boynuzlu at sembolüne dönüştüren animasyonu ile oyuncuları büyülüyor.The Glitchpop 2.0 Collection is live in the #VALORANT store.

Need that OP for sure 🔥 pic.twitter.com/qEM5tW6Q8UPakette şu silahlar yer almaktadır: Operator, Phantom, Axe ve Vandal bulunuyor. Bu silahların her biri 2175 Valorant VP’ye alınabilmektedir. Fakat Axe yani yakın dövüş silahı 4350 Valorant VP’ye satın alınmaktadır. Paketin tam fiyatı ise 8700 Valorant VP’dir. Ayrıca oyuncular RP (Radiant Puanı) ile silahları dört çeşitte güncelleyebilir.Valorant oldukça popüler müzik sanatçısı DJ Zedd ile birlikte bu silah görünüm paketini üretmek için iş birliğine girdi. Silah kaplama paketi, silahlara belirgin bir vuruş hissiyatı kazandırır. Valorant’taki en renkli öldürme animasyonlarından birine sahiptir.Zedd x VALORANT kaplama işbirliği Spectrum'la oynamakla kalmayın, performans sergileyin. 🔥👊
📺: https://t.co/UaerbxfE7WPakette şu silahlar yer alıyor: Bulldog, Phantom, Guardian, Classic ve Waveform. Silahların her biri 2675 Valorant VP’ye alınabiliyor. Fakat yakın dövüş silahı 5350 Valorant VP’ye alınabilmektedir. Paket olarak almak isterseniz 10.700 Valorant VP ile satın alabilirsiniz.4-) Magepunk SihirpunkMagepunk, metalik bir makyajla silahı somutlaştıran distopik bir steampunk estetiğinden ve öldürme animasyonu ile tasarlanmış bir silah kaplama paketidir. Öldürme animasyonlarında elektrik ön plandadır. Paket oyuncular tarafından oldukça beğeni ile karşılandı ve bu beğeni sayesinde Magepunk 2.0 içinde geliştirmeler başladı.Mechanized magic--back in the palm of your hand. Magepunk returns with new skins, a new melee, and all the same style. Hitting your shop tomorrow. pic.twitter.com/06lIQvamBqPakette ise Ghost, Bucky, Electroblade, Marshal ve Spectre için silah kaplamaları yer almaktadır. Silahların her biri 1775 Valorant VP’ye satın alınabilmektedir. Fakat yakın dövüş silahı 3550 Valorant VP’dir. Paketin tam fiyatı ise 7100 Valorant VP olarak satışı yapılmaktadır.Ruination paketi, Riot Games’in Vego’nun Runeterra’ya dönüşü ve ona karşı harekete geçen Sentinels of Light etrafında gerçekleşen ve Sentinels of Light etkinliğiyle iş birliği olarak ortaya çıkan bir silah kaplama paketidir. Pakette silahların üstünü çevreleyen korkunç bir sis bulunuyor ve dört adet renk seçeneği ile oyunculara sunulmaktadır.The mist consumes, but hope remains. The Ruination Collection just hit the shop--pick it up now and claim your crown. pic.twitter.com/Mh1VN2wemzPakette iki elli Broken Blade, Spectre, Guardian, Ghost ve Phantom silahları bulunmaktadır. Silahların her biri 2175 Valorant VP’ye satın alınabilmektedir. Yakın dövüş silahı ise 4350 Valorant VP’ye satın alınabiliyor. 8700 Valorant VP’ye paketin tamamını satın alabilirsiniz.%18 İndirimli Valorant Point VP Satın AL

Hızlı Teslimat

Güvenli Alışveriş

Kaliteli Müşteri Hizmetleri

Cd Key ve Epin

© Copyright 2014-2024. Sitemizdeki yazı, resim ve içeriklerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.